Wie wil King Loek uitdagen?

Op woensdag 24 mei 2023 organiseren we de 7de editie van Schaken tegen Kanker (STK). Omdat deze dag midden in de week valt waarin onze Koninklijke Nederlandse Schaakbond haar 150-jarig jubileum viert, willen we er een speciale editie van maken.

In de avond vindt het traditionele toernooi plaats en in de middag organiseren we een toernooi voor kinderen van basisscholen. Alle kinderen krijgen een mooi aandenken en voor alle ‘toppers’ zijn er bijzondere prijzen ter beschikking gesteld door onze sponsors. Aanmelden kan via deze website.

In het kader van het jubileum van de KNSB worden er ook twee simultaans georganiseerd. We hebben zevenvoudig Nederlands Kampioen Loek van Wely bereid gevonden deze voor zijn rekening te nemen. Loek is ook lid van verdienste van de KNSB. ’s Middags wil hij het opnemen tegen 25 jeugdige talenten.
’s Avonds neemt hij het op tegen 25 volwassenen. Geïnteresseerde bestuurders, vrijwilligers en leden van onze verenigingen krijgen de voorrang zich hiervoor op te geven.

Inschrijven kan t/m 23 mei.

De bijdrage voor de deelnemers aan de jeugdsimultaan bedraagt 5 euro, een sponsor vult dit aan met 10 euro per deelnemer. De totale bijdrage gaat geheel naar het goede doel.

Meld je dus snel aan door een mail te sturen naar schakentegenkanker@gmail.com!

Het inschrijfgeld voor de simultaan voor volwassenen is minimaal 150 dubbeltjes, maar meer mag natuurlijk ook en dit kan bij aanmelding worden vermeld. Het volledige inschrijfgeld gaat naar ons goede doel! Aanmeldingen mailen naar:
Jeugd: jansijbesma1950@gmail.com
Volwassenen: schakentegenkanker@gmail.com

Evenals vorig jaar zijn we te gast bij het Topsportcentrum Rotterdam (naast de Kuip). Zij stellen de zalen ter beschikking en ook de catering wordt verzorgd.

Onze sponsors zijn we dankbaar voor hun medewerking en op onze vrijwilligers mogen wij ook dit jaar weer een beroep doen.
Ook wordt onze traditionele loterij gehouden met veel mooie prijzen ter beschikking gesteld door sponsors.

Het doel is geld op te halen voor de palliatieve zorg voor kankerpatiënten in het kader van de Roparun 2023. Deze Roparun vindt plaats van 27 t/m 29 mei 2023.

Het motto van de Roparun is:

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven

Wij zien jullie graag op woensdag 24 mei 2023!

Met vriendelijke groet,
Ronald, Jan en Teun