Vooraankondiging 7de Editie van Schaken tegen Kanker

Op woensdag 24 mei 2023 organiseren we de 7de editie van Schaken tegen Kanker (STK). Omdat deze dag midden in de week valt waarin onze Koninklijke Nederlandse Schaakbond haar 150-jarig jubileum viert, willen we er een speciale editie van maken.

In de avond vindt het traditionele toernooi plaats en in de middag organiseren we een toernooi voor kinderen van basisscholen. Alle kinderen krijgen een mooi aandenken en voor de winnaars zijn er bijzondere prijzen.

In het kader van het jubileum van de KNSB zijn we ook bezig met een grootmeester om in de middag tegen talenten uit onze regio en in de avond tegen gasten uit het bedrijfsleven, sport en politiek twee simultaans te organiseren. Definitief besluit over doorgaan van de simultaans zal medio februari zijn.

Evenals vorig jaar zijn we te gast bij het Topsportcentrum Rotterdam (naast de Kuip). Zij stellen de zalen ter beschikking en ook de catering wordt verzorgd.

Een aantal sponsors hebben hun medewerking reeds toegezegd en op onze vrijwilligers mogen wij weer een beroep doen.

Ook wordt de traditionele loterij gehouden met mooie prijzen ter beschikking gesteld door sponsors.

Het doel is geld op te halen voor de palliatieve zorg voor kankerpatiënten in het kader van de Roparun 2023. Deze Roparun vindt plaats van 27 t/m 29 mei 2023.

Het motto van de Roparun is:

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven

Wij zien jullie graag op woensdag 24 mei 2023!

Kijk de komende maanden op onze website voor nieuws.

Met vriendelijke groet,
Ronald en Teun